Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2009 17:43 - Живот на изток от рая...
Автор: darybg Категория: Бизнес   
Прочетен: 1540 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.10.2009 17:48


 image

Днес е студено и есента за пръв път напомни за себе си, дъжд , влага, локви, кал и забързани хора по улиците на София. Някой биха казали, какво от това то си е нормално, други ще потърсят конкретна символика за да стартират и продължат напред. Днес ще Ви разкажа за вторите за тези които стартират от определен етап напред.

Колата ни се плъзга грациозно по софийските улици, навън е хладно и дъждът се лее. Въпреки всичко продължаваме напред по тихите улици на кв. Изток, ето че вече сме близо до крайната цел. Наближаваме мястото за паркиране, където ни посрещат усмихнато и с внимание ни насочват към входа на един от най-елитните новопостроени затворени комплекси в сърцето на града. Да няма съмнение попаднали сме на едно от изисканите откривания за началото на деловия сезон. От самото ни посрещане се пренасяме в друг свят , калта и локвите са отстъпили място на спокойствието, уюта и тишината. Въздуха в английският двор е почти толкова чист колкото и в Драгалевци или Бояна. Наоколо е пълно с отбрани гости, инвеститори, купувачи, продавачи, светски персони и държавни мъже.

 image

Шоуто предвидено от 13 часа започва с много стил и непринуден хумор поднесен умело от Димитър Рачков. Всичко е така естествено, все едно не е по сценарии! Да после разбирам, че всъщност тук не се работи по сценарии, а само се спазват обещания и срокове! Екипа на инвеститора ”Есте пропъртис" ЕООД в лицето на г-н Домушчиев се бе постарал всичко да е на ниво. „Много комплекси от този тип не оцеляха, бяха замразени, а в някой от тях едва ли повече ще се строи” отбеляза в изказването си домакинът. „Благодарение на нашите партньори от Пиреос банк - България, ние можем да се похвалим  с края на първия етап от строителството на този затворен комплекс и спокойно да продължаваме да вървим напред към окончателно завършване и откриване на целият комплекс” отбеляза още той. В последвалото кратко изказване на кмета на район "Изгрев" г-н Панайот Бончев, той сподели колко продуктивно е сътрудничеството с фирмата инвеститор и отчете предимствата за развитие на региона вследствие на направената инвестиция. В присъствието на свещенослужител бе открита първата част, състояща се от шест жилищни сгради.

image

Комплекса предлага лукс, комфорт и тишина, в естествено зелена среда, в близост до новооткритата станция на метрото, световния търговски център Интерпред и дипломатическите мисии на редица страни, между които Германия, Русия, Азербайджан, Македония и други.

image

До следата на другата година се очаква да се довърши и останалата част от комплекса, а до края на годината той трябва да е готов окончателно с влизането в експлоатация на най-модерния и голям спа и уелнес център в столицата.

Тези от вас, които се интересуват от придобиване на собственост в обекта, могат да се свържат с мен тук или чрез електронна поща chavo@abv.bg

Снимки - автора


Тагове:   Изток,   ниски цени,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: darybg
Категория: Туризъм
Прочетен: 54187
Постинги: 21
Коментари: 30
Гласове: 93
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031